Uz 10 litriem ūdens ņem 400—500 g medus, mazliet sasilda un atstāj vaļējā traukā rūgt. Maisījumam pieliek nedaudz rauga. Tikko rūgšana sākusies, šķidrums pirmajā dienā pārlejams krūzēs vai stiprās pudelēs, kuras labi aizkorķētas uzglabājamas vēsā vietā pagrabā. Pēc 8 dienām patīkami putojošais dzēriens būs gatavs lietošanai.
Uz 10 litriem ūdens ņem 400—500 g medus, mazliet sasilda un atstāj vaļējā traukā rūgt. Maisījumam pieliek nedaudz rauga. Tikko rūgšana sākusies, šķidrums pirmajā dienā pārlejams krūzēs vai stiprās pudelēs, kuras labi aizkorķētas uzglabājamas vēsā vietā pagrabā. Pēc 8 dienām patīkami putojošais dzēriens būs gatavs lietošanai.
Comments
Post a Comment